"Den nya webben för golfklubbar"

Erbjudande - 10 tim överföring/skapande av ert innehåll!

När man skiftar hemsideplattform är det klokt att se över sitt innehåll - mängdmässigt, innehållsmässigt, layoutmässigt. Vi har nu ett vår-erbjudande där vi bjuder på 10 timmar contentflytt alternativt skapande från gammal till ny hemsida. Enkelt och smidigt!

Golfinity

1650 kr/mån

Golfinity inklusive allt som behövs för att skapa en riktigt bra webbsida till sin golfklubb. Förhöjd månadsavgift första 36 månaderna med 1000 kr/mån eller 36 000 i engångskostnad. 

Vi har även möjlighet att ta hand om allt ert innehållsskapande, bilder och text. Kontakta oss för separat offert.

  • Umbraco plattform
  • Golfinity
  • Hosting
  • Backup
  • Support
  • SSL-certifikat

Välkommen på webbdemo

Här kan du anmäla dig till ett kort webinar där vi visar hur Golfinity är som webbplats och vilka verktyg som du har till ditt förfogande för att skapa en spännande webbportal för din klubb.

Välkomna att välja det datum som passar och fyll i formuläret nedan så kommer en länk till TEAMS-möte i din e-post.


Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.

Golfinity

Webbverktyget för en modern golfwebb!

Den moderna och fräscha hemsidan som vi vet att många golfklubbar önskat att se med golfanpassade funktioner och smarta integrationer mot GIT, modern design, enkelt administratörsverktyg och fullt mobilanpassad layout.

Vad ingår?

Funktioner

Golfinity är ett komplett hemsidespaket speciellt inriktat mot golfklubbar. Nedan listar vi några av alla de funktioner som ingår.

Golfanpassade funktioner

Våra utvecklare har lång erfarenhet av att jobba med golfklubbar, och vårt paket är 100% utvecklat för att hjälpa golfklubbar att snabbt och enkelt jobba med sin webb.

Mobilanpassad

Alla våra sidor blir automatiskt anpassade efter den skärm som besökaren använder, tex för mobiltelefoner och iPads.

Integration med GIT

Systemet har diverse integrationer med Golfens IT-system, såsom synkning av medlemmar till matrikel, banguide, medlemsinloggning, etc.

Nyhetsbrev med GIT-koppling

För att skicka nyhetsbrev till medlemmarna rekommenderar vi Mailchimp eller Ungapped, som vi har byggt en integration med som gör att ni enkelt skickar nyhetsbrev till alla era medlemmar.

Banguide

Vår banguide är elegant integrerad med Golfens IT-system vilket gör att slope, teelängder, par, etc. automatiskt hämtas från GIT.

Support

Riktigt bra support är en viktig del för oss. Våra utvecklare av Golfinity är endast ett supportmeddelande bort.

Hosting och backup

En golfklubb ska inte behöva tänka på de tekniska bitarna. Därför ingår alltid hosting, SSL-certifikat och backup av sajten i vårt paket.

SSL ingår

Krypterad anslutning till servern, via ett så kallat SSL-certifikat, ingår alltid i Golfinity utan extra kostnad.

Några ord från våra kunder

ALBATROSS GOLFKLUBB

FREDRIK LINDMAN

"För Albatross Golfklubb handlar det om att gå in i framtiden och möta framtidens golfare med rätt webbverktyg. Detta för att attrahera alla gäster och medlemmar.
Vår profil och hur vi beter oss ute i internet ska spegla av sig i vilken härlig gemenskap våra medlemmar och gäster har på vår klubb.

En utlösande faktor var att vi mötte Mikael på migoAD som förstår oss och våra tankar och kunnat omsätta det i en fantastiskt lättanvänd webbportal från dizparc.
En webb som har fokus på mobilanvändning och som blir en brygga mellan klubbens geografiska verksamhet och golfaren som letar möjligheter ute på webben."

Tjörns GK

Eleonore Höglund

"Det är så härligt att fått lansera vår nya och fräscha webb i Golfinity. Det är en fantastisk frihet att arbeta i verktyget och det blir direkt snyggt anpassat för mobiler utan att vi behöver göra nåt . Lanseringen innan jul blev en fin julklapp till hela klubben"

A6 Golfklubb

PER SIMONSSON

"Att kunna få all information i smartphones blir allt viktigare. Medlemmar och intressenter ska enkelt kunna få relevant information och hjälp via webben. Lösningen ska kännas modern och ge besökaren en positiv upplevelse av A6 Golfklubb, vilket vår nya webb från dizparc verkligen lever upp till!"

Anslutna klubbar

Nedan visas de klubbar som i dagsläget använder Golfinity. Slå gärna någon av dem en signal ifall ni undrar hur Golfinity fungerar i verkligheten.