Det finns massvis med leverantörer av hemsidor i alla prisklasser. Varför ska man välja just Golfinity? Här nedan tar vi upp några av de viktigaste punkterna som vi tycker gör att Golfinity är den bästa lösningen för svenska golfklubbar.

Användarvänlig för Alla

Vårt största fokus när vi tog fram Golfinity var att det ska vara enkelt att uppdatera hemsidan. Vi vet att det på en golfklubb både är stressigt och inte alltid har IT som största fokus. Det ska gå snabbt och vara intuitivt att använda verktyget. Vi har därför valt Umbraco som verktyg då vi tycker att det slår andra verktyg med hästlängder när det kommer till enkelhet för redaktörer.  Ni kan helt enkelt ägna mer tid åt ert huvudfokus och mindre tid åt administration av hemsidan.

Golfinity – För en hållbar och framtidssäker digital närvaro

I en värld där digital närvaro är lika viktig som de fysiska utrymmena vi befinner oss i, står Golfinity ut som den ultimata lösningen för golfklubbar som strävar efter excellens. Med vår specialanpassade Umbraco-baserade hemsida erbjuder vi inte bara enkelhet och användarvänlighet, utan också en sofistikerad och anpassningsbar plattform som sätter din klubb i rampljuset.

Skräddarsydd för Golfklubbar

Våra utvecklare har jobbat med webbar till golfklubbar sedan 2004 och lanserat hundratals golfwebbar genom åren. Vi förstår de unika behoven hos golfklubbar och har designat Golfinity för att spegla detta. Vår paketering är utformad för att inte bara möta era nuvarande behov utan också för att anpassa sig och växa med er över tid. Vår målsättning är att förenkla hanteringen av innehåll utan att kompromissa med funktionalitet eller stil.

En del av detta är våra integrationer med GIT som underlättar för klubbarna på många olika sätt. 

Support och partner som står vid din sida

När ni väljer Golfinity får ni inte bara en produkt, ni får en partner. Vi står vid er sida och erbjuder den support ni behöver för att säkerställa att er digitala närvaro är problemfri. Vi kan dessutom erbjuda fotografering och filmning genom vår utvecklare och fotograf Daniel Stenholm, samt framtagning av innehåll. Som koncern har Dizparc dessutom möjlighet att erbjuda alla aspekter av klubbens IT-miljö. Från IT-miljön i form av hårdvara och mjukvara, till Business Intelligence, digital marknadsföring och IT-säkerhet. Vi är en one stop shop för klubben att räkna med nu och i framtiden. 

Inbjudande design som speglar ert varumärke

Ert varumärke är unikt, och er hemsida bör återspegla detta. Med Golfinity får ni en estetiskt tilltalande design som kommunicerar er klubbens kärnvärden och skapar en inbjudande atmosfär för befintliga och framtida medlemmar.

Kostnadseffektiv lösning

Vi förstår att budget är en viktig faktor för alla företag. Golfinity erbjuder en prisvärd lösning utan dolda avgifter, vilket ger er kontroll över ekonomin och försäkrar en god investering för framtiden.

Gör som många andra framgångsrika golfklubbar och välj Golfinity – där enkelhet möter elegans och funktion. 

Designad för framtiden

Teknologin utvecklas ständigt, och med Golfinity är er hemsida framtidssäker. Vi följer de senaste webbstandarderna och ser till att er plattform inte bara är aktuell idag utan också förberedd för morgondagens digitala landskap.

Optimerad för Sök & Sociala Medier

I dagens uppkopplade värld är synlighet på internet avgörande. Golfinity är byggd för att optimera er synlighet på sökmotorer och sociala medier, vilket ökar er räckvidd och lockar både nya medlemmar och greenfee-spelare.