Golfinity är utvecklat för att bygga fantastiska webbar för golfklubbar. Våra utvecklare har lång erfarenhet av att jobba tillsammans med golfbranschen och med just golfklubbar, vilket gör att vi tycker oss ha hittat riktigt bra funktioner som underlättar för golfklubbar i vardagen.

Vi har många funktioner som är integrerade med Golfens IT-system (GIT), vilket minskar klubbens dubbelarbete med att hålla både GIT och sin webb uppdaterad.

Nedan listar vi några av de funktioner som igår i Golfinity.

 

Umbraco CMS

Stabil plattform

Vi använder oss av plattformen Umbraco, som kontinuerligt vidareutvecklas och släpper nya smarta funktioner. Umbraco är en riktigt smidig plattform som även är fullt responsiv och fungerar både på surfplatta och smartphone.

Läs mer om Umbraco

Redaktörerna uppdaterar själva

Enkel att uppdatera

Något av det viktigaste med en webb är att det finns redaktörer som kan och vågar uppdatera sidan. Vi har förenklat uppdateringsförfarandet så mycket som möjligt, vilket gör att allt ifrån kommittémedlemmar till kansli ska kunna känna sig bekväma med att uppdatera en sida. Och skulle de råka göra något fel finns alltid möjligheten att enkelt återställa en sida till en tidigare version.

Funkar på alla skärmstorlekar

Automatiskt mobilanpassad webb

Golfinity är byggd responsivt, vilket gör att webben helt automatiskt blir anpassad till alla olika skärmstorlekar, från smartphones till stora datorskärmar. Som redaktör behöver du inte tänka på det överhuvudtaget, allt sker helt automagiskt. Precis som det ska vara.

Allt ingår

Hosting & Support

I våra paket ingår allt som behövs för en golfklubb. Det innebär att även hosting, backup och support direkt från våra utvecklare i Halmstad ingår. Vi har även videotutorials som enkelt förklarar olika funktioner och hur man jobbar med Golfinity.

Fullt stöd

SEO-anpassad från start

Golfinity är byggd för att ha fullt stöd för SEO-arbete. Detta genom att den är kodad på rätt sätt, har möjlighet till redirects, snygga url:er, SSL-certifikat, osv. Klubben har därför de bästa förutsättningarna att hamna högt upp på Google.

Krypterad anslutning

SSL-certifikat

Hos oss ingår alltid ett så kallat SSL-certifikat från Let's Encrypt, som gör att anslutningen till webbservern är krypterad för besökaren. Även Google gillar detta och premierar det i rankingen i sin sökmotor.

Smarta lösningar

Integration med GIT

Vi har utvecklat ett antal smarta integrationer med Golfens IT-system (GIT). Eller vad sägs om medlemsinloggning där medlemmarna använder sina vanliga Golf ID-inloggningar och funktion för att visa vilken slinga som är aktuell för exempelvis 18-hålsbanan (bra för klubbar som varierar mellan tre olika 9-hålsbanor). Dessutom har vi medlemsmatrikel, Banguide med info från GIT, etc.

Visa video enkelt

Integration med YouTube

Idag blir det mer och mer vanligt att klubbar, pros eller shoppen har egna YouTube-kanaler. Vi har byggt en integration med YouTube som gör att videos från en vald kanal på YouTube automatiskt uppdateras i ett videoblock, vilket tar bort dubbeljobb vid videopubliceringar.

Skicka nyhetsbrev

Integration med Mailchimp

Vi har valt Mailchimp, världens största nyhetsbrevstjänst för att skicka ut klubbens nyhetsbrev. Varje natt uppdateras utskickslistan i Mailchimp med samtliga klubbens medlemmar, vilket gör att det alltid finns aktuella medlemmar utan att man manuellt behöver uppdatera från GIT. I utskickslistan i Mailchimp går det dessutom att segmentera på exempelvis kön, hcp och ålder när man gör sina utskick för att nå exakt rätt målgrupp.

Läs mer om Mailchimp

Skicka nyhetsbrev och SMS

Integration med Ungapped

Vi har förutom integration med Mailchimp för att göra e-postutskick även integration med Ungapped, som är en svensk leverantör för att kommunicera med sina gäster och medlemmar. Ungapped har även fler smarta funktioner såsom att göra utskick via SMS, göra enkäter och skapa event. Helt enkelt en riktigt smart tjänst som en golfklubb har mycket nytta av.

Läs mer om Ungapped

Visar klubbens HIO:s

Integration med HIO-klubben

Genom vårt samarbete med HIO-klubben har vi utvecklat en integration som visar de HIOs och Albatrosser som klubbens medlemmar registrerat på HIO-klubbens webbsida. En trevlig funktion som lyfter fram otroliga prestationer gjorda av klubbens medlemmar.

Besök HIO-klubbens hemsida

Fullservicebyrå

Vi kan även hjälpa er med innehåll

Behöver klubben hjälp med innehållet på hemsidan? Ibland har en golfklubb varken kompetens eller resurser för att arbeta fram en ny hemsida rent innehållsmässigt. Vi kan därför hjälpa er med både innehåll, bilder och filmer som gör att vi kan leverera en helt ny och komplett webb från ax till limpa på ett smidigt sätt för klubben.

Foto & Film

Behöver klubben nya bilder eller film?

I samband med en ny hemsida kan det även vara läge att satsa på nya bilder och kanske även en film om klubben. Även detta kan vi hjälpa till med då vår utvecklare Daniel Stenholm även är golffotograf, slå oss en signal så berättar vi mer.