Hemsidan blir navet för Salems GK

Publicerat: 2023-06-26 09:10

Salems GK har nyligen uppdaterat sin hemsida med hjälp av Dizparcs tjänst Golfinity, och de är mer än nöjda med resultatet.

Joakim Bäckbom är klubbchef för Salems GK och berättar att deras gamla hemsida hade varit i bruk i tolv år när de kände att det var dags för en uppdatering. De ville skapa en fräschare sida som skulle vara lättare för medlemmarna att använda, där det skulle vara enkelt att få ut nyheter och information. Efter att ha sett hur bra Golfinity fungerade på andra golfklubbar såsom Ljunghusen och Vadstena, beslutade de sig för att bli en Golfinity klubb.

Joakim berättar vidare att de ville ha en hemsida som var icke personberoende, där medlemmarna själva kunde uppdatera informationen. Golfinity möjliggjorde detta och gjorde det lätt för varje person att ta ansvar för sin sida. Idag ansvarar juniorer för sin sida precis som seniorer och alla andra kommittéer ansvarar för sina egna sidor. På så sätt garanterar Salems GK att hemsidan är uppdaterad med relevant information.

- Eftersom ingen kan råka förstöra någon annans sida kan vi pusha fler att våga uppdatera hemsidan och snabbt märker dom hur enkelt det är. Detta oavsett nivå av IT kunskap.

Joakim Bäckbom, klubbchef Salems Golfklubb

Eftersom det är så enkelt att uppdatera informationen blir hemsidan nu navet för all vår kommunikation, förklarar Joakim. Nyhetsbrev, sociala medier och allt som kommuniceras ut finns även på hemsidan vilket gör att alla vet vart de kan hitta informationen. 

Salems GK:s medlemmar har uttryckt positiva kommentarer om hur lätt det är att hitta information på den nya sidan och hur tydlig den är. Dessutom lyfter de fram att den blivit mycket mer estetiskt tilltalande, med en enkel design och många bilder som lyfter fram klubben på ett bra sätt. 

En support som man vågar fråga om hjälp

Golfinity har varit mycket flexibelt och anpassningsbart för klubben, och teamet på Dizparc har varit till stor hjälp när det har uppstått problem eller när klubben har haft frågor. Salems GK har också haft möjlighet att använda de tio timmar av support som ingår i paketet. "Daniel har varit otroligt duktig på att förmedla hur vi ska arbeta med Golfinity och man har aldrig tvekat att ställa en fråga" säger Joakim. 

- Jag vill få fram att vi inte bara fått hjälp med det vi frågat om utan vi har fått hjälp snabbt. Det är ovärderligt för oss.

Joakim Böckbom, klubbchef Salems GK

Även om klubben ännu inte har analyserat användardata för den nya hemsidan, ser de fram emot att kunna forma sidan baserat på hur användarna använder den.

Så om ni också vill ha en modern och användarvänlig hemsida, överväg att byta till Golfinity. Salems GK rekommenderar starkt denna tjänst och är mer än nöjda med resultatet.