3 frågor till vår säljare Rosa

Publicerat: 2024-01-12 14:04

Vår säljare Rosa Ekström är den som många klubbar pratar med innan de bestämmer sig för att byta till Golfinity. Läs varför hon tycker att Golfinity är det bästa valet för en golfklubb.

Hej där! Vem är du?
Jag är Rosa Ekström, säljansvarig för Golfinity, och jag är här för att höja er golfklubbs digitala närvaro!
Med en stark bakgrund inom IT och en passion för golf har jag hittat den perfekta kombinationen av min kärlek till golfen och mina tidigare IT-kunskaper inom webben.

Vad gör du i din roll som säljare?
Min roll sträcker sig bortom att bara sälja webbplatser. Jag ger golfklubbar möjlighet att uppleva vad Golfinity har att erbjuda genom att boka in demos med våra skickliga utvecklare. Mitt mål som säljare är att erbjuda en skräddarsydd och effektiv lösning som gör Golfinity till det självklara valet för varje golfklubb.

Varför Golfinity?
Jag brinner för att visa golfklubbar vilken fantastisk produkt vi har och hur vi kan vara ert bästa stöd. Golfinity är inte bara en fantastisk produkt utan vi har också kompetent personal som står bakom den. I en värld där digitaliseringen står i fokus och där tekniken ändrar sig snabbt anpassar sig Golfinity kontinuerligt vilket är helt fantastiskt. Jag är personligen övertygad om att Golfinity erbjuder en enastående lösning som kommer att ta er golfklubb till nya höjder.