Marks GK lanserar ny sajt

Publicerat: 2021-02-25 - 13:50

Marks GK blev under torsdagen den sjätte Golfinity-klubben att lansera sin nya sajt. Johan Kumlin & co på klubben har jobbat på bra med sin sajt och fått till en riktigt fin webb som de känner sig väldigt nöjda med.

Marks GK har under vintern jobbat på med sin nya Golfinity-sajt och med stor kreativitet använt de olika inbyggda funktionerna i paketet. Under torsdagen lanserades sajten och direkt efter har de fått positiva kommentarer från sina medlemmar.

– Jag tycker att arbetet med att lägga upp den nya hemsidan har gått mycket smidigt, dels för att systemet har god flexibilitet och kan möta upp mot lite kreativa idéer, men också för att vi har fått mycket bra stöd av Golfinity/dizparc under resans gång, berättar klubbchefen Johan Kumlin.

–  Vi har precis produktionssatt den nya hemsidan och inte ens hunnit marknadsföra den, men redan har det börjat komma positiva kommentarer om hur enkelt, överskådligt och modernt det ser ut. Jag tycker att det har blivit riktigt bra och den nya hemsidan gör sig bra på både mobila enheter och datorer. Mycket nöjd ”so far”! avslutar Johan.

Riktigt kul tycker vi på dizparc och ser fram emot fler kommande lanseringar under de närmsta dagarna.

Kolla gärna in Marks GK:s nya webb på www.marksgk.se.