Falkenbergs GK gick över till Golfinity

Publicerat: 2022-10-11 10:40

En av de 40 golfklubbar som bytt till Golfinity är Falkenbergs Golfklubb. Mikael Norman, klubbchef berättar varför de bytte hemsida.

En av de 40 golfklubbar som bytt till Golfinity är Falkenbergs Golfklubb. Mikael Norman, klubbchef, berättar varför:

– Jag började på klubben i våras och tyckte att hemsidan behövde en uppdatering och en ny design. Så jag började titta runt lite för att se vilka alternativ som fanns och då fastnade jag för Golfinity. Det var en del andra klubbar som använde Golfinity och jag tyckte att deras hemsidor såg ganska bra ut.

Mikael menar att Golfinity har en stor fördel jämfört med den gamla webblösningen och det är den låga kunskapströskeln för nya användare. Man behöver inte vara särskilt tekniskt bevandrad för att kunna uppdatera.

– Jag tog kontakt med Dizparc och fick en genomgång och jag fastnade för enkelheten. Det var väldigt lätt att administrera sidan. Och det blev ändå snyggt!

– Den gamla lösningen vi hade var så begränsad och svårarbetad. Jag har tidigare också jobbat en del i WordPress. Men fördelen med Golfinity är att det finns färdiga moduler för allt. Det går inte att göra fel.

Mikael menar att det inte ska krävas specialkunskaper för att kunna sköta en hemsida. Klubbens krögare har exempelvis fått en egen inloggning så han kan göra sina egna uppdateringar.

– Och de olika kommittéerna ska också få inloggning så att de kan uppdatera sina sidor själva. Det underlättar för mig att jag slipper lägga in allt själv. Nu kan de själva göra det på ett enkelt sätt.

En annan fördel är att det är lätt att ändra sidans design.

– Nu under höst och vinter kanske vi vill vända oss mer mot medlemmar medan vi under säsong har lite mer fokus på gäster. Man kan enkelt byta målgrupp beroende på säsong och tid på året, säger Mikael Norman.