Albatross GK jubilerar med ny design från Dizparc

Publicerat: 2023-10-23 12:00

Göteborgsklubben Albatross GK, med klubbchefen Fredrik Lindman i spetsen, har länge varit en nöjd kund till webbpaketeringen Golfinity.

Inför klubbens 50-årsjubileum under 2023, hade Fredrik och hans team önskemål att förnya klubbens hemsida. Valet föll givetvis återigen på Dizparc, som inte bara erbjuder webbutveckling och design utan också contentarbete och fotografering. Vi satte oss ner med Fredrik för en intervju om detta samarbete.

– Vi har varit nöjda Golfinity-kunder sedan lanseringen hösten 2020. När det blev dags att tänka på en uppdatering av hemsidan inför vårt 50-årsjubileum, kände vi direkt förtroende för Dizparc. De var lätta att ha att göra med och det var ett stort plus att de även kunde erbjuda fotografering. Bilderna som deras utvecklare och fotograf Daniel Stenholm tog var helt fantastiska, berättar Fredrik.

Blev utmanade och levererade

– Vi bad Dizparc utmana oss med redesignen och de modiga besluten de fick oss att våga ta har vi fått väldigt bra feedback från våra medlemmar kring. Vi fick en mer lättnavigerad webb där besökarna nu hittar det de letar efter och designen är också ett stort lyft. Dizparc levererade helheten med först nya bilder och webbskisser som vi fick godkänna och sedan implementationen av webben. Den blev väldigt bra och har fått mycket uppskattning från våra medlemmar och gäster, påpekar Fredrik.

Det finns många olika informationskanaler nu för tiden, men Fredrik menar att hemsidan fortfarande är den viktigaste kanalen för klubben:

– Hemsidan är ett av våra viktigaste verktyg för att upprätthålla varumärket. Det är viktigt att den är uppdaterad och använder den senaste tekniken för att visa att vi hänger med. Vår medlemsportal är särskilt viktig och den används flitigt av våra medlemmar, avslöjar Fredrik.

– Vi ser också till att hemsidan är lätt att navigera i. En tilltalande design och regelbundna uppdateringar är avgörande för att behålla medlemmarnas intresse, fortsätter Fredrik.

Expertis på flera områden

Dizparc är inte bara starka på den tekniska delen av webb, utan jobbar även med innehåll samt bilder- och filmmaterial som knyter ihop helheten för kunden. Fredrik menar också att golfklubbarna borde lyssna mer på sin webbleverantör, det är trots allt de som jobbar med webb hela dagarna:

– Det unika med Dizparc är deras expertis både när det gäller webb och innehåll. De kommer med bra lösningar och det är alltid värt att lyssna på deras idéer. Vi tycker det är värt att investera i en leverantör som kan erbjuda båda delarna. Till exempel får vår Juniorkommitté fantastisk hjälp och de kan alltid kontakta Dizparc direkt med sina behov.

– En av de aspekter som vi verkligen uppskattar med Dizparc är den personliga kontakten och supporten vi får. Det känns verkligen som att de går den extra milen för att förstå våra behov och hjälpa oss att lösa eventuella problem snabbt och effektivt, fortätter Fredrik.

Enkel och öppen kommunikation

– Dizparc är väldigt kommunikativa. Sara och Daniel är lätta att ha att göra med och kommer alltid med bra förslag. Det känns tryggt att lyssna på dem; de vet vad de pratar om, vare sig det gäller tekniska lösningar eller bildmaterial, konstaterar Fredrik.

Albatross GK är inte bara en klubb med en lång och rik historia, men också en klubb som ser framåt och investerar i modern teknologi och högkvalitativt innehåll. Med Dizparc vid sin sida, ser framtiden ljus ut för denna Göteborgsbaserade golfklubb.

– Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete med Dizparc och vi är spända på att se vad framtiden har att erbjuda, avslutar Fredrik.