Varför gör dizparc en golfwebb?

Publicerat: 2020-08-23 12:00

Efter många års arbete inom andra företag så startade en grupp entreprenörer dizparc Halmstad som ingår i dizparckoncernen

Då kan man fråga sig varför en paketerad lösning för golfklubbar. Jo det finns många klubbar runt omkring i Norden med helt klart undermåliga webbsidor. Svåra att uppdatera, de håller inte måttet i den mobila vardagen som det är 2021. Det finns många fler aspekter men personerna på dizparc Halmstad såg att en ENKEL - SNYGG - MOBILSÄKER webbportal hade sin plats i affärsverksamheten till dizparc. Därför skapades det som numera är döpt till GOLFINITY by dizparc. En golflösning för framåt golfkllubbar. 

I dizparcs affärsmodell kan man läsa följande:

- "I de flesta företag finns ett behov att öka takten i sin digitalisering. För verksamheter utan större egna resurser inom IT, innovation och affärsutveckling kan det samtidigt vara svårt att veta hur den resan ska gå till. Här agerar dizparc som verksamhetsutvecklare och kan också leverera den lösning som behövs. Vi kan också ta ansvar för helheten, från idé och förstudie till leverans och en väl fungerande lösning med tydlig verksamhetsnytta."

Läs mer om dizparc på https://dizparc.se/