Haverdals GK lanserar ny Golfinity-webb

Publicerat: 2021-03-05 - 13:54

Haverdals GK, från Halmstad, lanserade under fredagen sin nya webb som bygger på Golfinity. De har under en relativt kort tid jobbat på bra med webben och fått ett snyggt slutresultat.

Haverdals GK är en fin välskött klubb som ligger några kilometer norr om Halmstad och Tylösand. Under senhösten 2020 valde de att gå över till Golfinity och de har sedan januari jobbat med att bygga upp sin nya hemsida.

– Golfinity har varit ett extremt lättarbetat system. Utan speciellt stor bakgrundskunskap till arbete med hemsidor har vi på Haverdals Golfklubb kunnat designa stora delar av sidan helt på egen hand, berättar Kristian Söderström Malmborg, som är Pro på klubben och jobbat med att bygga upp hemsidan.

– Grunddesignen är enkel och en stor fördel är att hemsidan anpassar sig bra mellan stor och liten skärm utan att text och bild ser konstig ut. Vi har under processen fått mycket bra stöd av dizparc oavsett frågor och vi på Haverdals Golfklubb är mycket nöjda med vår nya lansering av hemsidan. Detta kommer ge oss ett stort lyft, fortsätter Anders Israelsson, som är klubbchef på Haverdals GK. 

Kolla gärna in deras nya hemsida på www.haverdalsgk.se.