Mikael Götesson är nu knuten till dizparc Halmstad

Publicerat: 2020-12-16 12:00

I våra ambitioner att lansera Golfinity brett på marknaden har vi nu knutit till oss Mikael Götesson på migoAD som marknads- och säljansvarig. Välkommen till oss!

Mikael Götesson har en lång och gedigen bakgrund inom både sälj, marknad och golf, vilket gör det hela till en perfect match för oss. Mikael har bland annat varit med tidigt i utvecklingen av Golfinity, då på kundens sida som ansvarig för A6 GK:s nya hemsida. Därefter har Mikael genom sitt företag migoAD hjälpt fler klubbar, bland annat Albatross GK, med innehåll och strategier vid införandet av Golfinity. Tack vare detta är Mikael en av de som kan verktyget absolut bäst, vilket är viktigt för att skapa förtroende vid införsäljningen till nya klubbar

Nu har vi knutit Mikael till oss på dizparc som ansvarig för försäljning och marknadsföring för Golfinity. Mikael kommer också fortsätta bygga innehåll åt golfklubbar, vilket vi är glada för då du som beställare kan få en helhetslösning från oss på dizparc där vi kan hjälpa till med allt ifrån den tekniska plattformen till innehåll, foto och film. 

Nu tar vi med Mikaels hjälp nästa steg med Golfinity ut på golfmarknaden!