Skövde GK blev den 16:e lanserade Golfinity-sajten

Publicerat: 2021-04-09 - 13:53

Den 16:e Golfinity-sajten att lanseras blev Skövde GK, som lanserade sin nya webb på fredagen. Därmed har vi under de 6 senaste veckorna lanserat 2 nya webbar i veckan i snitt. Och fler har vi på gång framöver…

Skövde GK har jobbat riktigt bra med sitt fina film- och bildmaterial, och har en lite annorlunda sidfot med siluetten över Billingen som bakgrund.

Klubbchef Clas Christensson är nöjd med sin nya hemsida

– Golfinity når alla våra förväntningar för en golfanpassad webblösning. Verktyget är smidigt att arbeta i, snabbt, pedagogisk och funktionellt, berättar Clas.

– Bilder och filmer blir som man vill ha dom, både på stor och liten skärm. Det finns många olika pusselbitar att bygga sin sida med vilket gör att man kan skapa sin egen unika profil. Dizparc levererar en riktigt bra lösning med mycket golfförståelse i företaget, fortsätter Clas.

Skövde GK har valt att göra en uppdelning av huvudsidan och medlemssidan för att kunna ge målgrupperna gäst och medlem relevant information på ett bra sätt.

Skövde GK byggde om sin 18-hålsbana från grunden och gjorde en nyöppning av den under 2018. Den nya banan har uppskattats mycket och de rankades under 2021 som Sveriges 17:e bästa golfbana av tidningen Svensk Golf.

Kolla gärna in deras nya hemsida på www.skovdegk.se.